Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μήνυμα προπονητών και Αρχηγών ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ για τελικό κυπέλλου Κ19

ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ θα διεκδικήσουν αύριο στις 19:00 στο “N. Papas Group Αμμόχωστος Επιστροφή” το Κύπελλο Νέων Κ-19. Στη σημερινή συνέντευξή τύπου του τελικού, μίλησαν για τον αυριανό αγώνα οι προπονητές των δύο ομάδων Ανδρέας Ανδρέου της ΑΕΛ και Γιώργος Κυπριανού του ΑΠΟΕΛ, καθώς και οι αρχηγοί, Άδωνης Νικολεττίδης της ΑΕΛ και Μάριος Κοκκινόφτας του ΑΠΟΕΛ. 

Όλοι τους, έστειλαν μήνυμα ότι ο τελικός θα είναι γιορτή του ποδοσφαίρου και χαιρέτησαν την πρωτοβουλία της ΚΟΠ και της Αρχής Αντιμετωπίσης Εξαρτήσεων Κύπρου για να αφιερώσουν τον τελικό στον αγώνα κατά τον εξαρτήσεων. Παράλληλα, ευχαρίστησαν την Cablenet που βρίσκεται κοντά στις διοργανώσεις Νέων Κ-19.

Γιώργος Κυπριανού, προπονητής ΑΠΟΕΛ: “Είναι μεγάλη μας χαρά συμμετέχουμε στον τελικό του Κυπέλλου, κάτι που αποτελεί επιστάγμα των κόπων μιας χρονιάς. Είμαστε επίσης χαρούμενοι που συμμετέχουμε στην εκστρατεία κατά των εξαρτήσεων. Είμαστε ανθρώποι του αθλητισμού και αυτές οι ΄δράσεις  μας δίνουν την ώθηση να βοηθήσουμε τα παιδιά και παράλληλα, στέλνουν τα σωστά μηνύματα στους νέους.  Σε αυτές τις ηλικίες θα μπουν οι βάσεις για το μέλλον. Όλοι οι γονείς πρέπει να προτρέπουν να παιδιά τους να αθλούνται γιατί το κέρδος είναι μεγάλο”.

Ανδρέας Ανδρέου, προπονητής ΑΕΛ: “Είναι με ιδιαίτερη χαρά που βρισκόμαστε σε αυτή τη διάσκεψη γιατί σαν ακαδημία πρώτη φορά συμμετέχουμε σε ένα τελικό Κυπέλλου νέων. Είναι με χαρά που συμμετέχουμε σε αυτή την ενέργεια που γίνεται από την ΚΟΠ και την Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων. Σαν προπονητές έχουμε μεγάλη ευθύνη και πρέπει να βάλουμε το λιθαράκι μας οι νέοι να μείνουν μακριά από τις εξαρτήσεις. Τα παιδιά πρέπει να αθλούνται, έστω και να δεν καταλήξουν να είναι επαγγελματίες. Έχουν πολλά να μάθουν από τον αθλητισμό και το πιο σημαντικό, είναι ένας τρόπος να μείνουν μακριά από τις εξαρτήσεις”. 

Μάριος Κοκκινόφτας, αρχηγός ΑΠΟΕΛ:  “Είμαστε χαρούμενοι που φτάσαμε μέχρι τον τελικό Κυπέλλου. Θα προσφέρουμε σίγουρα θέαμα και είμαστε χαρούμενοι και για τον σκοπό του τελικού που είναι να μείνει ο κόσμος μακριά από τις ουσίες. Σε ένα τελικό οι κόποι μιας χρονιάς ανταμείβονται. Θα παίξουμε σε ένα πολύ ωραίο γήπεδο με πολύ κόσμο”.

Άδωνης Νικολεττίδης, αρχηγός ΑΕΛ: “Είμαστε χαρούμενοι σαν ΑΕΛ που είμαστε στον τελικό. Είναι γιορτή του ποδοσφαίρου. Ο αθλητισμός βοηθά να μένουμε μακριά από τις ουσίες.  Είμαστε δύο πολύ καλές ομάδες και θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε θέαμα”.

Πηγή ΚΟΠ

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ