Connect with us

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Χριστόδουλος Χριστοδούλου l Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν τα τρόπαια…!

Εξαιρετική ήταν η παρουσία της Ακαδημίας Galacticos στο πρόσφατο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε στην Αγία Νάπα. Απολογισμός ΕΔΩ.

Το πόρταλ μας επικοινώνησε με τον προπονητή της Ακαδημίας Galacticos Χριστόδουλο Χριστοδούλου, για ένα σχόλιο όσον αφορά την εμπειρία που βίωσαν τα παιδιά.

Τα κυριότερα σημεία της τοποθέτησης του Coach.

“Μετά από δύο χρόνια απουσίας, ήταν μια άριστη ευκαιρία για τα παιδιά να αγωνιστούν σε ένα μεγάλο τουρνουά.

Ως Ακαδημία αλλά και ως προπονητής, δεν μας ενδιαφέρουν τα τρόπαια και οι κατακτήσεις κυπέλλων.

Αυτά διαρκούν λίγο, όσο και μια αναμνηστική φωτογραφία.

Η φιλοσοφία της Ακαδημίας μας, είναι να θέτουμε τις σωστές βάσεις, μέσα από μια συγκεκριμένη μεθοδολογία ατομικής αλλά και ομαδικής ανάπτυξης, έτσι ώστε να ετοιμάζουμε τα παιδιά για το αγωνιστικό ποδόσφαιρο.

Προετοιμάζουμε τα παιδιά, σε ένα ψηλό επίπεδο προπονήσεων, με σκοπό στα 12 τους χρόνια, να είναι πανέτοιμα να χτυπήσουν τις πόρτες των ελιτ αγωνιστικών ομάδων της Κύπρου.

Αν μέσα από τη φιλοσοφία της Ακαδημίας μας, έρχονται και διακρίσεις, τόσο ομαδικές, όσο και ατομικές, είναι καλοδεχούμενες.

Όμως αυτό δεν μας αποπροσανατολίζει, από τον βασικό στόχο της Ακαδημίας, που είναι να δίνει ελιτ ποδοσφαιριστές στις Κυπριακές ομάδες και στο ποδόσφαιρό μας.

Και αυτό το έχουμε πετύχει εδώ και χρόνια.

Και επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο.

Και βλέποντας τους ποδοσφαιριστές που αποφοιτούν από την Ακαδημία μας κάθε χρόνο, να εντάσσονται σε ελιτ αγωνιστικές ομάδες, αυτή είναι και η μεγαλύτερη ικανοποίησή μας”.

More in ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ