Connect with us

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Δημήτρης Κατσαρής ¦ Επιβράβευση η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΑΠΟΕΛ Κ16

Ευχαριστούμε τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ Κ16 Δημήτρη Κατσαρή, ο οποίος είχε την καλοσύνη να κάνει μια πρώτη τοποθέτηση στο πόρταλ μας, μετά τη χθεσινή κατάκτηση πρωταθλήματος Κ16 Ανώτατης Κατηγορίας.

Πως είδατε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ήταν μια ευχάριστη στιγμή η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και η επιβράβευση για τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών για τις θυσίες που κάνουν καθημερινά αλλά και την αφοσίωση τους στην σκληρή δουλειά.

Ένα μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές σου, που πραγματικά στο γήπεδο έβγαζαν το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο της κατηγορίας τους.

Από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ένιωσα την δίψα για μάθηση/εκπαίδευση που έχουν, αλλά και το work ethic που δείχνουν σε κάθε προπόνηση και αυτό για εμένα ήταν πολύ ευχάριστο.

Η αλήθεια είναι ότι με τα πιο πάνω ένιωσα και την ευθύνη που πρέπει να έχει ένας προπονητής/παιδαγωγός για να δώσει τα σωστά εφόδια σε αθλητές σε όλους τους τομείς.

Για την Ακαδημία του ΑΠΟΕΛ.

Η ακαδημία μας παρέχει όλα όσα χρειάζονται για να δουλέψουμε για την βελτίωση των ποδοσφαιριστών (τεχνικά-τακτικά-νοητικά).

Πρώτα οι εγκαταστάσεις που είναι ίσως οι καλύτερες στην Κύπρο και δεύτερον ολόκληρο το προπονητικό επιτελείο που αποτελείτε από άρτια καταρτισμένους ανθρώπους και επαγγελματίες.

More in ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ