Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παναγιώτης Χριστόφορου | Μόνιμα στις αποστολές της Ομόνοιας Λευκωσίας

Ο Παναγιώτης Χριστόφορου, γεννημένος τον Νοέμβριο του 2008, αποτελεί φέτος μόνιμη παρουσία στις αποστολές της πρώτης ομάδας της Ομόνοιας Λευκωσίας.

Ο 17χρονος αγωνίζεται ως δεξιός μπακ στην Κ19 της Ομόνοιας, ενώ μπορεί να προσφέρει και σε πιο επιθετικό ρόλο, αγωνιζόμενος στα άκρα ως winger.

Η παρουσία του στις αποστολές της ανδρικής ομάδας δείχνει ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Χένινγκ Μπεργκ και αποτελεί μια σαφή ένδειξη του potential που βλέπει ο Νορβηγός τεχνικός στον νεαρό ποδοσφαιριστή, παρότι δεν διατηρεί επαγγελματικό συμβόλαιο.

Και εδώ βρίσκεται ίσως το πιο σημαντικό μήνυμα.

Στο ποδόσφαιρο η αξία και η προοπτική ενός ποδοσφαιριστή δεν καθορίζονται από το αν έχει ή όχι επαγγελματικό συμβόλαιο ή συμβόλαιο Ακαδημίας.

Όπως ακριβώς εφαρμόζει και το μοντέλο της καλύτερης Ακαδημίας στον κόσμο (Barcelona) πρώτα κάνεις ντεμπούτο με Α’ ομάδα και μετά σου κάνουν επαγγελματικό.

Η καθημερινή δουλειά, η ποιότητα, η εξέλιξη και κυρίως το potential είναι αυτά που μπορούν να ανοίξουν την πόρτα της πρώτης ομάδας.

Ο Χριστόφορου βρίσκεται πλέον σταθερά κοντά στην πρώτη ομάδα και απομένει να φανεί πότε θα έρθει και η στιγμή της αγωνιστικής του ευκαιρίας.

Advertisement
Advertisement

Κ16 Ανώτατη – Βαθμολογία 2026/27

ΘέσηΟμάδαPPts
100
200
300
400
500
600
700
800
900
1000
1100
1200
1300
1400

Advertisement
Advertisement

Facebook

Advertisement

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ