Connect with us

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΑΠΟΕΛ | Το μεγάλο στοίχημα του Φώτιου για την Ακαδημία

Διαχρονικά η Ακαδημία του ΑΠΟΕΛ ήταν και παραμένει μία από τις καλύτερες της νήσου. 

Ένα φυτώριο ταλέντων που για χρόνια αποτελούσε σημείο αναφοράς για το κυπριακό ποδόσφαιρο και πηγή περηφάνειας για τον κόσμο της ομάδας.

Τα τελευταία πολλά χρόνια, όμως, η σύνδεση με την Α’ ομάδα είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη. 

Ένα θέμα που απασχολεί έντονα γονείς, ποδοσφαιριστές και φίλους του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι δικαιολογημένα αναρωτιούνται ποια είναι η πραγματική προοπτική για ένα παιδί που εντάσσεται στην Ακαδημία.

Οι πρόσφατες εξαγγελίες του προέδρου κ. Φώτιου για αναβάθμιση της Ακαδημίας δημιούργησαν προσδοκίες. 

Ακολούθησαν επιστολές καθησυχασμού προς τους γονείς, με στόχο να σταλεί το μήνυμα ότι υπάρχει σχέδιο και διάθεση για αλλαγή πορείας.

Την ίδια στιγμή, όμως, ήδη ποδοσφαιριστές νεαρών ηλικιών με προοπτικές έχουν αποχωρήσει για πολλούς και διάφορους λόγους, ενώ κάποιοι άλλοι από τα υποσχόμενα χαρτιά, σύμφωνα με πληροφορίες του πόρταλ μας, σκέφτονται να αποχωρήσουν επίσης.

Όχι επειδή το θέλουν, αλλά λόγω κάποιων συνθηκών των τελευταίων ετών (αγωνιστικά θέματα).

Μια πραγματικότητα που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και που θα πρέπει να προβληματίσει όλους όσοι έχουν την ευθύνη για το μέλλον της Ακαδημίας.

Υπάρχουν πολλά που είναι σε γνώση πολλών εδώ και χρόνια για πολλά και διάφορα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία της Ακαδημίας. 

Δεν είναι, όμως, του παρόντος να αναφερθούν. Η ουσία βρίσκεται αλλού.

Ο ΑΠΟΕΛίστας γονιός περιμένει από τον πρόεδρο να βρει εκείνον τον άνθρωπο. 

Εκείνον τον Τεχνικό Διευθυντή που θα μπορέσει να οδηγήσει την Ακαδημία στην επόμενη μέρα. 

Έναν άνθρωπο με γνώσεις, εμπειρία, όραμα και προσωπικότητα, που θα δημιουργήσει ξανά δομές, προοπτική και κυρίως εμπιστοσύνη.

Το μεγάλο στοίχημα του κ. Φώτιου είναι ακριβώς αυτό.

Σε ποιον θα δώσει τα ηνία για να ηγηθεί της Ακαδημίας και να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε πραγματικότητα. 

Σε ποιον θα εμπιστευθεί την ευθύνη να χτίσει ξανά γέφυρες με την Α’ ομάδα και να επαναφέρει την Ακαδημία εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται.

Οι αποφάσεις που θα ληφθούν το επόμενο διάστημα θα καθορίσουν πολλά για το μέλλον. 

Γιατί οι εξαγγελίες από μόνες τους δεν αρκούν. Αυτό που μετρά είναι τα πρόσωπα και οι πράξεις.

Advertisement
Advertisement

Κ16 Ανώτατη – Βαθμολογία 2026/27

ΘέσηΟμάδαPPts
100
200
300
400
500
600
700
800
900
1000
1100
1200
1300
1400

Advertisement
Advertisement

Facebook

Advertisement

More in ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ